Home > Vormingen > Praktische info

PRAKTISCHE INFO

Neem een kijkje in het OVERZICHT van de komende vormingen, lezingen en het jaarlijks congres

Bekijk de
annulatievoorwaarden

Voor onze vormingen en summerschool uit de activiteitenkalender kan, net als voor de postgraduaatsopleidingen, gebruik gemaakt worden van de KMO-portefeuille. Bekijk de werkwijzie hier

ANNULATIEVOORWAARDEN

 
 • Annulatie tot 6 kalenderdagen voor de aanvang van de vorming of lezing: recuperatie van 100% van de deelnameprijs voor de geannuleerde deelnemer.

 • Annulatie tussen de 6 kalenderdagen en 4 kalenderdagen voor de aanvang van de vorming of lezing: recuperatie van 50% van de deelnameprijs voor de geannuleerde deelnemer.

 • Annulatie minder dan 4 kalenderdagen voor de aanvang van de vorming of lezing, of niet komen opdagen van de deelnemer: de deelnameprijs blijft 100% verschuldigd omwille van reeds gemaakte kosten.

KMO-PORTEFEUILLE

 

Voor onze vormingen en summerschool uit de activiteitenkalender kan, net als voor de postgraduaatsopleidingen, gebruik gemaakt worden van de KMO-portefeuille.

Het erkenningsnummer van Ugent voor de KMO-portefeuille voor de vormingen is DV.O103194

 

Werkwijze

Je dient verschillende stappen te doorlopen:

 

 1. Je doet een projectaanvraag voor het volledige bedrag van de opleiding via de website van KMO-portefeuille. Dit kan u doen tot 14 dagen na de start van de opleiding.
   

 2. UGent zal jouw projectaanvraag goedkeuren. 
   

 3. Je zal bericht krijgen om het niet-gesubsidieerde deel te betalen aan Sodexho. 
   

 4. Van zodra je deze factuur hebt betaald, komt het volledige bedrag beschikbaar in jouw KMO-portefeuille en kan je de factuur van UGent-IVPV betalen via kmo-portefeuille. 
   

 5. De factuur van UGent-IVPV betaal je dus niet rechtstreeks aan de UGent via overschrijving maar via de KMO-portefeuille.

 

Het erkenningsnummer en de werkwijze voor de KMO-portefeuille bij de postgraduaatsopleidingen zijn terug te vinden onder het tabblad 'Inschrijven' bij de respectievelijke postgraduaatsopleiding.

sspm logo site
School voor Social Profit
en Publiek Management

Universiteit Gent

Faculteit

Economie en Bedrijfskunde

Administratief adres:

Campus Hoveniersberg

Tweekerkenstraat 2, 9000 Gent

(Tweede verdieping)

Kantoor 15.10.120.015

Tel.:09 264 35 43

info@sspm.be 

OVER ONS

OPLEIDINGEN

DIENSTEN

CONTACT

Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

 • Black Facebook Icon
 • Black Twitter Icon
 • Black LinkedIn Icon